Tolgahan Sayisman preživeo saobraćajnu nesreću! (FOTO)

Prema pisanju turskih medija, glumac Tolgahan Sayisman je doslovno izbegao smrt. Glumac koji je bio na poslovnom putu u Izmiru, doživeo je strašan udes na povratku kući. Automobil u kom se Tolgahan Sayisman nalazio se prevrnuo na putu dok je pokušavao da manevrom izbegne automobil koji je imao sudar ispred njih. Za volanom je bio ...

Tolgahan Sayisman preživeo saobraćajnu nesreću! (FOTO)

Prema pisanju turskih medija, glumac Tolgahan Sayisman je doslovno izbegao smrt.

Glumac koji je bio na poslovnom putu u Izmiru, doživeo je strašan udes na povratku kući. Automobil u kom se Tolgahan Sayisman nalazio se prevrnuo na putu dok je pokušavao da manevrom izbegne automobil koji je imao sudar ispred njih. Za volanom je bio Tolgahanov prijatelj. Na svu sreću automobil u kom su se nalazili se pokazao veoma pouzdan. Obojica su bili vezani, a kombinacija sigurnosnih pojavesa, airbegova i savesnosti i dobre reakcije vozača je uspela da ih sačuva od većih i ozbiljnijih povreda.

Automobil u kom se nalazio Tolgahan Sayisman

Bez obzira na to što se vozilo prevrnulo, Tolgahan Sayisman i njegov prijatelj su prošli bez vidljivih povreda. Za svaki slučaj, s obzirom na to šta su preživeli odveženi su u bolnicu. Nakon izvršenog pregleda, utvrđeno je da nemaju ozbiljnije povrede i pušteni su kući.

NOVO - Zvanično – Tuba Buyukustun u seriji Sefirin Kizi

By: TV Exposed