Demet Ozdemir o plesu Hazar Erguclu

Tursku glumicu Demet Ozdemir prati široka baza fanova sa projektima u kojima je do sada učestvovala.

Demet Ozdemir o plesu Hazar Erguclu

Foto Credits: Aksam

Glumica, koja ima milione obožavatelja kako domaćih tako i stranih, poslednji put se pojavila na ekranu kao glavna ženska uloga u TV seriji Adim Farah.

Iako je gledanost TV serije Adim Farah, u kojoj je delila glavnu ulogu sa Enginom Akyurekom, bila niska, nije zaboravljeno da je doživela veliki uspeh u inostranstvu.

Demet Ozdemir u poslednje vreme nije u TV serijama, ali iz njenih reči se vidi da pomno prati industriju.

Prati seriju Inci Taneleri

U poslednje vreme se mnogo priča o seriji Inci Taneleri / Biserna zrna, u kojoj Hazar Erguclu igra lik paviljonske plesačice. Dok gledaoci koji vole ples lika Dilber pokazuju veliko interesovanje za ovu TV seriju, mnoga poznata imena su impresionirana ovim plesom.

Pevačica Irem Derici je u svojoj nedavnoj izjavi poslala poruku Yilmazu Erdoganu i rekla da može odlično da pleše i odradi ženski ples u paviljonu, namigujući na taj način na seriju.

Poruka Demet Ozdemir u vezi sa plesnim nastupom Hazar Erguclu je takođe bila zapažen. Demet Ozdemir, čija je plesna pozadina poznata i koja povremeno stvara pometnju na društvenim mrežama svojim plesnim video zapisima, govorila je o uspešnom nastupu Hazar Erguclu:

„Dobro sam gde god žene plešu. Sviđa mi se. Mnogo mi je vrednije da govorim o teškoćama koje je taj lik doživljavao u seriji. Hazar je lepo plesala. Smatram da je ples veoma pogodan za žene.".

NOVO - Bulent Seyran o seriji Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze

By: TV Exposed