Nova turska dnevna serija Toprak ile Fidan / Toprak i Fidan

Star TV, koja je imala veoma dobar start sa serijom Yali Capkini i dostigla gledanost koju nije mogla da postigne dugi niz godina, nastavlja sa naporima da zadrži gledaoce na sopstvenom kanalu novim serijama.

Nova turska dnevna serija Toprak ile Fidan / Toprak i Fidan

Foto Credits: RiriNano

Dok se objavljuju trejleri serije Cop Adam, čiji se početak očekuje uskoro, Star TV, koja ima pripremljenu dnevnu seriju, priprema se za emitovanje projekta Toprak ile Fidan / Toprak i Fidan. Podrazumeva se da Star TV ima pripremljenu novu seriju zbog povećanja značaja dnevnih serija i dobre prodaje dnevnih serija, posebno drama.

Serija Toprak ile Fidan emitovaće se na Star TV-u svakog radnog dana u 19 časova počev od ponedeljka, 31. oktobra. Bio je to događaj koji je sve iznenadio da je vreme emitovanja serije određeno u 19.00, kada su emituju vesti. Kada drugi kanali emituju vesti, Star TV će pokušati da sledi drugačiju strategiju emitovanjem dnevne serije.

Priča o Fidan i Topraku, koji su morali da se razdvoje slučajno, ispričana je u seriji Toprak ile Fidan, koja će se u novoj sezoni emitovati svakog radnog dana, a u kojoj glume Hazal Adiyaman i Osman Aydin u glavnim ulogama.

Seriju, koju su producirali OGM Pictures i Stellar Production, a napisali Ahmet Koseoglu, Gokcen Eroglu, Inan Gungoren, Can Ozdemir, Banu Ozyurek i Nur Kiymac, režiraju Eray Kocak i Burcu Bayram Dursun.

Toprak ile Fidan će dakle biti na televiziji Star svakog radnog dana u 19 časova, počev od ponedeljka, 31. oktobra.

NOVO - Yargi ponovo najgledanija serija nedeljom!

By: TV Exposed