Serija Kardeslerim kao dokaz moći društvenih mreža

Glumcima serije Kardeslerim / Moja braća veliku popularnost nisu doneli samo glumački nastupi, već i njihova dobra upotreba moći digitalnih medija.

Serija Kardeslerim kao dokaz moći društvenih mreža

Foto Credits: IMDB

Mladi ljudi, koji veoma efikasno koriste društvene mreže, takođe su posredovali u uspehu serije Kardeslerim širom sveta. Cela glumačka ekipa i dalje dobija pozitivan odgovor. Sa jačanjem društvenih medija i video platformi, tradicionalni mediji su zamenjeni digitalnim medijima. Na ovaj način ljudi širom sveta mogu da stvore okruženje u kome međusobno komuniciraju. Turska industrija TV serija je takođe ostvarila velike koristi od ove interakcije. Su Burcu Yazgi Coskun i Onur Seyit Yaran u TV seriji Kardeslerim / Moja braća stekli su toliko interakcije na društvenim mrežama za dve godine da su za kratko vreme stekli veliku popularnost.

Jedno od imena koje je imalo koristi od blagoslova digitalnog sveta je Yigit Kocak, koji je igrao lik Omera u TV seriji Kardeslerim. Glumac je na tu temu izjavio:

„Digitalni mediji su efikasni. Sada se svet okreće odatle. Kao i TV industrija. Naravno, ne mislim da to ima mnogo uticaja na gledanost televizije, ali to je velika moć.“.

Cihan Simsek, koji se pojavio u TV seriji Kardeslerim i postao popularan sa likom Ogulcan, bio je jedno od imena koje je dobro razumelo važnost digitalnih medija. Rekavši da neke od serija imaju visoku gledanost, a neke od njih veoma uspešne na društvenim mrežama, glumac je izjavio da im to daje lepa osećanja.

NOVO - Mesut Akusta je majstor za stvaranje negativnog lika u serijama!

By: TV Exposed