Berk Oktay se oprostio od serije Yasak Elma!

Stigle su nove vesti vezane za tursku seriju Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Berk Oktay neće biti u novoj sezoni ove TV serije.

Berk Oktay se oprostio od serije Yasak Elma!

Foto Credits: Internet Haber

Glumac koji je dve sezone učestvovao u seriji Yasak Elma, oprašta se od projekta koji će završiti sezonu 13. juna.

Završeno je i snimanje završne epizode ​​TV serije Zabranjena jabuka, koja polako ide ka finalu ove sezone. Berk Oktay je skrenuo pažnju svojim oproštajnim objavama na svom Instagram nalogu.

Najduža, intrigama puna serija na ekranu, Yasak Elma, nastavlja da dobija veoma dobre ocene u svojoj 5. sezoni i impresionira svoje gledaoce svakom epizodom.

Dobra upotreba priče serije i tiraž glumaca umnogome su produžili ekranski život ove televizijske serije. Do sada su se mnogi značajni glumci oprostili od projekta, ali su došli novi i serija je uspela da poveže publiku sa ekranima iznenađujućim tokom priče.

Glumcima koji će sada otići dodat je i Berk Oktay. Možemo reći da je glumčeva odluka da ode obradovala svoje fanove jer jača mogućnost učešća u novim projektima.

S druge strane, u toku su velike pripreme za šestu sezonu serije Yasak Elma i inovacije će se nizati jedna za drugom. Kako se navodi, pošto vlasnik Medyapim-a Fatih Aksoy lično rukovodi ovim procesom, on će doneti konačne odluke.

Jednu od fotografija sa kojima se Oktay oprostio od serije Zabranjena jabuka možete pogledati i ispod naslova.

NOVO - Melis Sezen privukla pažnju fotografijom sa majkom

By: TV Exposed