Hazal Kaya o majčinstvu i vaspitanju sina

Turska glumica Hazal Kaya dala je novi intervju. U njemu je govorila o svom privatnom životu i odnosu prema sinu, malom Fikretu Aliju.

Hazal Kaya o majčinstvu i vaspitanju sina

Foto Credits: Al Bawaba

Hazal Kaya je objasnila na koji način se ona i njen suprug ophode prema sinu. Kako kaže, nikada ga nisu ućutkivali, bez obzira koliko glasno on plakao. Objasnila je da razumeju njegova osećanja, barem se trude da ga u potpunosti shvate. Kada su u njegovoj blizini a kada plače, umire ga i objasne da će sve biti u najboljem redu. Nikada nisu pokušali nešto što bi ga dodatno uznemirilo. Glumica je istakla da ne podržava to što neki roditelji žele da po svaku cenu ućutkaju dete kada plače ili kada je uznemireno. Jednostavno nema potrebe za podizanjem glasa, pretnjama i slično.

Kao rezultat njihovog odnosa prema Fikretu Aliju, mališan lako iskaže šta želi i oseća. Izrasta u otvoreno dete, koje će uvek moći da im kaže šta želi, šta ga muči i da zajedno pronađu rešenje. Hazal Kaya je dodala da je ovo čini jako srećnom i da je zaista divno biti roditelj. Zbog ovog stava glumica je dobila veliku podršku na društvenim mrežama.

Šta vi mislite o ovakvom odnosu prema detetu? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Veteran turske glume Sahin Celik ima novu ulogu

 By: Milt-TV Exposed