Veteran turske glume Sahin Celik ima novu ulogu

Iskusni turski glumac Sahin Celik priključio se glumačkoj ekipi jedne veoma popularne serije. Prenosimo o kom projektu je reč.

Veteran turske glume Sahin Celik ima novu ulogu

Foto Credits: Internet Haber

Sahin Celik je potpisao ugovor za novu ulogu i već se priključio setu jedne zaista hit istorijske serije. U pitanju je serija Alparslan Buyuk Selcuklu. Otkriveno je i koju ulogu će ovaj iskusni glumac tumačiti u Alparslanu. On će glumiti gospodara jednog kampa. Ostaje da vidimo kada će se Celik po prvi put pojaviti u seriji kao i to koliko će njegova uloga biti značajna u nastavku ove popularne serije. S obzirom da je Sahin već na setu, očekuje se da se vrlo brzo i priključi radnji serije o sultanu Alparslanu.

Sahin Celik je zaista iskusan glumac. Rođen je 1959. godine a u dosadašnjoj karijeri je glumio u 67 projekata. Poslednja serija na kojoj je radio bila je Muhtesem Ikili. Sada će se nakon tri godine pauze ponovo vratiti na TV ekrane. Iz velikog broja njegovih uloga ističu se one u serijama Dolina Vukova: Zaseda gde je glumio Hasima Agu, Pusat u kojoj je tumačio lik Selahaddina Selcuka i Izgubljena čast gde je oživeo lik Terzija.

Po prvi put u TV serijama pojavio se 1998. godine u projektu pod nazivom Sicak saatler. Glumio je u prve tri epizode tog projekta.

NOVO - Yeliz Akkaya u seriji Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

 By: Milt-TV Exposed