Bez pauze za turske serije oko Nove godine?

Nakon duže pauze u emitovanju turskih serija zbog koronavirusa, mnogi se pitaju da li će i kada uslediti pauza tokom predstojećih praznika. Po informacijama koje još uvek nisu potvrđene, a turski mediji ih prenose sa oznakom „pouzdano“, pauze uopšte neće ni biti. Postoje ozbiljne najave da će neke serije početi svoje emitovanje upravo 1. januara. ...

Bez pauze za turske serije oko Nove godine?

Nakon duže pauze u emitovanju turskih serija zbog koronavirusa, mnogi se pitaju da li će i kada uslediti pauza tokom predstojećih praznika.

Po informacijama koje još uvek nisu potvrđene, a turski mediji ih prenose sa oznakom „pouzdano“, pauze uopšte neće ni biti. Postoje ozbiljne najave da će neke serije početi svoje emitovanje upravo 1. januara. Radi se o seriji Son Yaz / Prošlog leta koja će prema informacijama koje su trenutno dostupne početi tačno u petak, prvog dana 2021. godine. Son Yaz će definitivno početi po završetku serije Cocukluk, a ostaje da se vidi da li će to biti baš 1. januara.

U narednim danima očekuju se i zvanične potvrde kompanija u vezi ovih najava. Kako sada stvari stoje, pauze u emitovanju turskih serija oko novogodišnjih praznika neće biti.

NOVO - Taner Olmez – „Ja sam Taner, nisam Ali!“

By: TV Exposed