Hulya Avsar više ne želi da glumi u TV serijama

Turska glumica Hulya Avsar primećena je tokom šetnje kroz Beogradsku šumu u Istanbulu. Tom prilikom prišli su joj novinari i zamolili za kratak intervju.

Hulya Avsar više ne želi da glumi u TV serijama

Foto Credits: IMDB

Hulya Avsar je u razgovoru sa njima otkrila neke svoje planove za budućnost. Kako je glumica istakla, ona više ni ne razmišlja o radu u TV serijama. Njena poslednja televizijska serija je završena ranije zbog neslaganja između producenta i TV kanala na kom je emitovana. Tada su prošli kroz zaista čudne i za nju nebitne stvari a iz svega toga je naučila neprijatnu lekciju. Kako je istakla, može da kaže da je to za nju bilo skoro pa nemerljivo iskustvo.

Sada gleda na serije digitalnih platformi sa velikim interesovanjem. One odgovaraju uslovima pod kojim bi mogla da se vrati poslu. Jednostavno, ne postoji stres ni problem oko rejtinga, neizvesnost projekta, sve je mnogo više civilizovano u takvim poslovima, smatra Hulya Avsar.

Naravno, tu je i pitanje gledalaca, odnosno publike. Bez obzira na sve značajnije i zapaženije rezultate internet serija i dalje ima više gledalaca televizijskih projekata.  

NOVO - Turska glumica i bivša Miss sveta Azra Akin podržava estetske intervencije

 By: Milt-TV Exposed