Podeljeni utisci nakon nove objave Ebru Sahin (FOTO)

Ebru Sahin, koja se ponovo pojavila pred svojim fanovima sa još jednom važnom serijom pod nazivom Destan / Legenda nakon što je zablistala u TV seriji Hercai, među omiljenim je imenima ekrana i tabloida.

Podeljeni utisci nakon nove objave Ebru Sahin (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Lepa glumica, koja se prošlog leta udala za košarkaša Čedija Osmana, već neko vreme odmara posle finala serije Destan. Glumica, koja aktivno koristi društvene mreže, došla je do izražaja svojom poslednjom objavom. Ebru Sahin, koja ima 4,2 miliona pratilaca na Instagramu, dobila je zanimljive komentare svojih fanova na svoje deljenje.

Komentari upućeni Ebru stvorili su pomalo šokantan efekat! Komentari su pljuštali na poze glumice sa plavom mini haljinom otvorenih ramena. Fanovi su dali mnogo različitih komentara o glumici koji izgledaju veoma različito. Komentari poput „To što si uradila nije ti odgovaralo, tvoje staro je bilo bolje“, „Nisi ti, nisam mogao da te prepoznam, kao da je ispred mene 40-godišnjakinja“ i „Tvoje staro ti je bilo mnogo bolje”.

Obožavateljima koji su mislili da je glumica imala plastičnu operaciju nije se dopao novi imidž Ebru Sahin. Komentari upućeni Ebru stvorili su zaista neočekivan efekat i oni nastavljaju da se redjaju. Među njima ima i onih koji hvale glumicu i čak ističu da izgleda bolje nego ikad!

Glumica, koja je neko vreme bila daleko od ekrana, iskoristila je novi izbor projekata u korist digitalnih platformi. U produkciji Centilmen / Džentlmen, filmu koji će biti sniman za Netflix, u kojem će Cagatay Ulusoy preuzeti glavnu ulogu, Sahin će tumači glavnu žensku ulogu. Film Džentlmen, u kome će Ulusoy igrati žigola, produciraće OGM Pictures.

NOVO - Značajan glumac napušta seriju Gecenin Ucunda / Na kraju noći?!

By: TV Exposed