Novi šamar serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice projektu Yali Capkini!

Velika je bitka između serija Yali Capkini i Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice petkom uveče u gledanosti.

Novi šamar serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice projektu Yali Capkini!

Foto Credits: Haberler

Kizilcik Serbeti, jedna od serija Show TV-a koja je obeležila ovu sezonu, polako je porasla, nadmašivši svog rivala u grupi AB prvi put u 18. epizodi prošle nedelje.

Međutim, projekat Yali Capkini je pokazao veoma jak učinak kao broj jedan u petak uveče od početka sezone. To što je zapela priča u seriji Yali Capkini koja se popela na brojku 15 gledanosti i da su sporedni likovi došli do izražaja, scenaristi su se ponašali malo stidljivo, što je izazvalo promene.

Kada je Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice prošle nedelje u 18. epizodi osvojio prvo mesto u grupi AB, niko nije mogao da veruje. Zato što je Yali Capkini odlično debitovao od početka sezone. U rejtingu u petak, 17. marta, Kizilcik Serbeti je nastavio da raste i videlo se da je uspeo da ostvari dvocifrenu ocenu u grupama AB i ABC1.

Bolji rezultati u kategorijama AB i ABC1

Naravno, projekat Šerbet od brusnice je osvojio prvo mesto u obe kategorije, dok je serijal Yali Capkini zaostao. U total kategoriji, Yali Capkini, koji još uvek može da postigne dvocifrene stope je na prvom mestu. Serija Kizilcik Serbeti, s druge strane, je na drugom mestu, daleko iza svog konkurenta u total kategoriji rejtinga.

Serija Šerbet od brusnice je prošle nedelje zadala snažan šamar svom protivniku u AB grupi. Sada se ista situacija desila u kategoriji ABC1. Izgleda da ćemo biti svedoci uspona serije Kizilcik Serbeti i korak po korak nazadovanja projekta Yali Capkini na takmičenju u petak.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Ozgu Kaya – Glumim snažnu ženu!

By: TV Exposed