Ozgu Kaya – Glumim snažnu ženu!

Fanovi popularne turske TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre su podeljeni u dve grupe – Turkanisti i Someristi. Ozgu Kaya, koja tumači jednu od glavnih uloga u seriji takodje je predmet mnogih dilema i poruka.

Ozgu Kaya – Glumim snažnu ženu!

Foto Credits: Internet Haber

Ozgu Kaya dobija velike pohvale za glumu, a debate se vode oko njenog lika u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre. U svom nedavnom intervjuu, Ozgu je govorila o seriji Uc Kiz Kardes i svom liku Turkan koji tumači u radnji ove turske TV serije. Glumica je rekla:

„Naši gledaoci su od početka verovali i veruju i dalje u vezu između Turkan i Somera i žele da oni budu srećni. U isto vreme, žele da Turkan postane snažna i ima svoje ja, dok ona prolazi kroz mnoge teškoće. U poslednje vreme, njena veza sa Somerom je u krizi. To nije čudno, svaka veza ima svoje probleme. Međutim, kada se slomila prva nit veze Somera i Turkan i kada su se borili za ljubav, ona se osećala kao da je sama. Nije imala podršku porodice i počela je borbu da postane nezavisna žena. Priča o Turkan, koja je snažna žena i koja je počela ispočetka me neverovatno motiviše. Reakacije koje dobijam od gledalaca ističu da Turkan teško oprašta, ali i kada oprosti postaje veoma teško da se zadobije njeno poverenje. Hajde da vidimo da li Somer može da osvoji srca gledalaca i Turkan. Gledam napred za svaki korak i svaku novu epizodu u kojoj glumim.“.

Mišljenja gledaoca podeljenja

Postoje oni koji se slažu i koji se ne slažu sa glumicom u vezi analize njenog lika. Kojoj kategoriji vi pripadate? Šta mislite, da li je Turkan koju tumači Ozgu u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre, snažna žena ili ne?

Pišite nam u kometnarima.

View this post on Instagram

A post shared by Özgü Kaya (@kayaozgu)

NOVO - Rabia Soyturk u venčanici u seriji Veda Mektubu privlači sve više pažnje!

By: TV Exposed