Funda Eryigit nakon godinu dana ponovo na setu!

Turska glumica Funda Eryigit je bila veoma zapažena sa likom Canan u Fox TV Son Yaz. Glumica, koja se odlično slagala sa Alijem Atajem, napustila je projekat u finalu prve sezone serije, a njeni fanovi su bili veoma uznemireni.

Funda Eryigit nakon godinu dana ponovo na setu!

Foto Credits: IMDB

Posle serije Son Yaz, od koje se oprostila u maju prošle godine, glumica, koja je radila u pozorištu, nastupila je na sceni sa predstavom Crocodile Fire.

Deleći scenu sa Kubilayem Tuncerom i Hazar Erguclu, glumica nastavlja da se pojavljuje pred publikom intenzivnim tempom. Pojavio se i projekat koji će Eryigit vratiti na setove nakon jednogodišnje pauze.

U ovom projektu, glumica, koja će deliti glavnu ulogu sa Alperenom Duymazom, sa kojim je učestvovala u pomenutoj seriji Son Yaz, prihvatila je ponudu za film Kul / Pepeo.

Ponovno okupljanje Alperena Duymaza i Funde Eryigit nakon serije, koja je imala veoma impresivnu priču i spada među one koje imaju posebno mesto u srcima gledalaca, veoma će obradovati njihove fanove.

Erdi Isik je napisao priču o filmu pod nazivom Kul / Pepeo, koji je u pripremi za Netflix digitalnu platformu. Alperen Duymaz će se pojaviti u filmu sa likom Metina Alija. Funda Eryigit, koju ćemo gledati kao Gokce, pojaviće se pred gleodacima ovog filma kao supruga vlasnika izdavačke kuće.

Očekuje nas barem prema najavama veoma zanimljiv film i priča…

NOVO - Cem Belevi najavio nove projekte!

By: Milt-TV Exposed