Cagatay Ulusoy i Dilan Cicek Deniz u seriji Intibah - lažna vest!

U svakoj sezoni turskih televizijskih serija se pojave lažne vesti o navodno glavnim glumcima pojedinih projekata. Poslednja u nizu lažnih vesti odnosi se na seriju Intibah.

Cagatay Ulusoy i Dilan Cicek Deniz u seriji Intibah - lažna vest!

Foto Credits: Dizilah

Nekoliko dana na društvenim mrežama u Turskoj kružila je vest o tome ko će tumačiti glavne uloge u seriji Intibah. Prema toj verziji, Dilan Cicek Deniz i Cagatay Ulusoy bi se našli kao glavni protagonisti ove nove serije. Ta priča je nastala na osnovu navodne fotografije glumačkog kadra koja je procurila od samog režisera. Kako se kasnije ispostavilo u pitanju je laž. Zanimljivo je i da ovo nije prva "slučajno procurela" fotografija ovog režisera.

Na kraju, ispostavilo se da glumački kadar serije Intibah još uvek nije poznat. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Cagatay Ulusoy definitivno neće biti deo glumačkog kadra ove serije. Dilan Cicek Deniz je pre nekoliko dana izjavila da ona još uvek nije potpisala ugovor za neku ulogu. I

me Cagataya Ulusoya uvek privuče pažnju javnosti i medija. Čini se da je ovo bio samo dobar marketinški trik za seriju Intibah.

NOVO - Evo kada kreću turske serije Uc Kurus i Elbet Bir Gun 

 By: Milt-TV Exposed