Selin Genc ima novu ulogu

Selin Genc je upoznala svoje ime sa fanovima TV serije Bir Zamanlar Cukurova. Selin, koja je vredno radila u projektu Čukurova, koji je trajao 4 sezone i koji će se u finalu naći sledeće nedelje, uspešno je oživela lik Gulten.

Selin Genc ima novu ulogu

Foto Credits: IMDB

Selin Genc, koja je prvi put ozbiljno radila na seriji i imala priliku da razija svoju glumu uporedo sa sjajnim kolegama, za kratko vreme je stigla do velikog broja obožavalaca.

Selin, koja je završila snimanje u Adani u januaru i vratila se svom životu u Istanbulu nakon što je njena uloga završena, želela je da se odmori neko vreme. Odmor je takođe bio dobar za glumicu, koja je bila u teškom i intenzivnom tempu u Adani skoro 4 godine.

Genc trenutno procenjuje ponude koje joj stižu. Glumica je rekla: „Veoma gust radni raspored je završen. U dobrom sam procesu selekcije. Počinju neki novi poslovi” i najavila da ima nove projekte.

Selin Genc, koja je svoj odmor iskoristila da maksimalno povrati energiju, sada želi da radi. Uzbuđena što se ponovo vraća na set, glumica je izjavila:

„Vreme je za posao. Početkom leta imamo novi projekat, filmski projekat. Nadam se da će biti drame, ali nisam uspela da nađem ništa što mi prija.”.

Selin će biti na snimanju krajem juna za svoj prvi dugometražni film, koji je oduševljava. Glumica je rekla: „Gledaćemo lik iz stvarnog života. Zato sam tako uzbuđena.”

NOVO - Hande Ercel želi da glumi snažnu ženu!

By: TV Exposed