Burcu Ozberk snima film i bira novu TV seriju

Stigle su nove vesti kada je u pitanju turska glumica Burcu Ozberk. Glumica je primećena od strane novinara u Zorlu šoping centru i tom prilikom dala novi intervju.

Burcu Ozberk snima film i bira novu TV seriju

Foto Credits: IMDB

U razgovoru sa pripadnicima medija Burcu Ozberk je potvrdila da je potpisala novi reklamni ugovor. Reč je o ugovoru sa jednom automobilskom kompanijom, čije će postati zaštitno lice i promocije se očekuju uskoro. Vrlo brzo će biti poznato sve na tu temu, istakla je glumica.

Burcu je dodala da trenutno radi na filmu. Reč je o projektu digitalne platforme Amazon Prime, odnosno njihovom prvom projektu u Turskoj. Njen partner u ovom filmu je Murat Boz. Uz to, glumica je dobila nekoliko ponuda za uloge u televizijskim serijama. Kako je Ozberk istakla, trenutno čita ponudjene uloge, odnosno scenarije za nove serije i u narednom periodu će doneti odluku. Pregovori već postoje, ali za sada nije postigla nijedan dogovor, istakla je ova sjajna turska glumica.

Burcu Ozberk iza sebe ima osamnaest projekata. Glumica je bila sjajna posebno u serijama Ask Mantik Intikam i Afili Ask, ali je u svakom projektu pokazala svoj veliki glumački talenat. Prvu ulogu imala je u seriji Sulejman Veličanstveni 2014. godine.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Aytac Sasmaz i Cemre Baysel o planovima za budućnost

By: TV Exposed