U utorak se nastavlja serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Tim nastavlja da radi u Ajvaliku za TV seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je postigla veliki uspeh u prve dve sezone na Kanalu D.

U utorak se nastavlja serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: DiziCentral

Publiku u novoj sezoni očekuje veoma dirljiv, dramatičan scenario. Uzbuđenje publike poraslo je u trejlerima objavljenim za treću sezonu serije.

Kada su Turkan, Derya i Donus izašle iz kuće sa crvenim vratima, niko se nije oprostio jedno od drugog. Počinje buran period za Uc Kiz Kardes…

Rekordna serija Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja će publici biti predstavljena sa svojom trećom sezonom, biće na ekranu sa prvom epizodom nove sezone u utorak, 19. septembra.

Serija, koja je oduvek izazivala divljenje publike iskrenom i toplom porodičnom pričom koja govori o vezama porodice i bratstva, sezonu počinje sasvim drugom pričom.

Mnogo pitanja na koja čekamo odgovore

Trejler, koji je publici podelio da su se Turkan, Donus i Derya razišle i da je svako od njih bačen u potpuno drugačiji život, pojačao je radoznalost za novu sezonu.

Šta je bila ljubav? Ljubav je bila ljubavni rad... Da li je ljubav između Turkan i Somera gotova?

Pripremite se za period pun znakova pitanja. Konkretno, očekuje se da će lik Kartala kojeg igra Gokberk Demirci izazvati veliku promenu u seriji u trećoj sezoni TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Oni koji su gledali trejler sa Turkan, Somerom i Kartalom bili su ispunjeni pitanjima o ljubavi između Turkan i Somera.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Naredne subote se opraštamo od serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

By: TV Exposed