Cagdas Onur Ozturk u novoj seriji Blu TV-a koja je podigla dosta prašine!

Turski glumac Cagdas Onur Ozturk potpisao je ugovor za rad u novoj seriji. Ozturk je potpisao ugovor sa digitalnom platformom Blu TV.

Cagdas Onur Ozturk u novoj seriji Blu TV-a koja je podigla dosta prašine!

Foto Credits: NTV

Cagdas Onur Ozturk je završio rad na seriji Akrep, ali neće dugo odmarati. Odmah će preći na set druge serije ali ovaj put na digitalnu platformu. Reč je o setu serije Bonkis. Ova serija je i pre početka emitovanja došla u centar pažnje turskih medija. Producenti projekta su odlučili da zabrane rad na seriji glumcima koji nisu vakcinisani protiv koronavirusa. U pitanju je odluka koja je izazvala mnoge polemike u Turskoj.

Ozturk se u karijeri pojavio u osamnaest projekata. U poslednje vreme je bio zaista veoma zauzet. Pored serije Akrep radio je na serijama Fatma i Terapist. U seriji Fatma koja je emitovana ove godine tumačio je lik Yusufa. Taj projekat je radjen za Netflix digitalnu platformu. Serija Terapist je snimana za digitalnu platformu i takođe emitovana ove godine. Cagdas Onur Ozturk je u tom projektu glumio Kerema. Među mnogobrojnim ulogama u karijeri, može da se pohvali i da je glumio u hit seriji Dirilis: Ertugrul.

NOVO - Trač ili istina – Raskinuli Aras Bulut Iynemli i Bige Onal?!

 By: Milt-TV Exposed