Halit Ozgur Sari na vojnoj obuci!

Mnogi su se pitali koja je to naredna serija u kojoj će se pojaviti mladi glumac Halit Ozgur Sari. Ovaj mladić je pomalo i iznenadio svojom odlukom.

Halit Ozgur Sari na vojnoj obuci!

Foto Credits: Internet Haber

Halit Ozgur Sari je svoj glumački talenat pokazao u nekoliko projekata. Nakon poslednje serije na kojoj je radio, mnogi su se pitali u kom novom projektu će se pojaviti ovaj talentovani glumac. Za to ćemo ipak malo da pričekamo. Halit je odlučio da ispuni svoju obavezu prema državi. Odnosno, prijavio se na vojnu obuku!

Kada je njegova dosadašnja karijera u pitanju, Halit Ozgur Sari se pojavio u šest projekata. Poslednja serija na kojoj je radio je Kardeslerim / Moja braća. U tom projektu je glumio Kadira Erena. Pre toga je glumio u filmu Son Yaz i seriji Kirmizi Oda.

Zapažen je bio i kao Kerem u seriji Sampiyon i kao Arif u seriji The Protector. Prvu ulogu imao je u TV seriji Dirilis: Ertugrul u kojoj je u trinaest epizoda glumio Suleymana.

Njegova vojna obuka ne bi trebala dugo da potraje. Prema nekim informacijama trajanje obuke je oko mesec dana, a nakon toga će se Halit vrlo verovatno vratiti TV serijama. Tada sa nekim novim iskustvom i znanjima koje može da implementira u neke nove likove.

NOVO - Sukru Ozyildiz o Demet Ozdemir – Divna partnerka, divna glumica!

 By: Milt-TV Exposed