Aytac Sasmaz i Cemre Baysel o planovima za budućnost

Jedan od popularnijih parova kada su u pitanju javne ličnosti u Turskoj su Cemre Baysel i Aytac Sasmaz. Njih dvoje su u novom intervjuu govorili o planovima za budućnost.

Aytac Sasmaz i Cemre Baysel o planovima za budućnost

Foto Credits: Haberler

Aytac Sasmaz i Cemre Baysel spadaju u grupu veoma talentovanih turskih glumaca. Pažnju privlači i njihov privatan život, odnosno ljubavna veza. Par se pojavio na venčanju Yildiz Cagri Atiksoy i Berka Oktaya. Tom prilikom su dali i kratak intervjuu.

Izmedju ostalog, Aytac i Cemre su govorili o tome šta će raditi u budućnosti kada je u pitanju njihova karijera. Aytac Sasmaz je još jednom potvrdio da je započeo rad na novoj TV seriji Gelecek Uzun Surer. Podsećamo, reč je o rimejku popularne američke serije Beverli Hills. Prema Sasmazovim rečima, očekuje nas zanimljiva priča i serija koja ima veoma dobar glumački kadar. Da li će tako i biti saznaćemo najverovatnije krajem meseca ili u oktobru kada ova TV serija počne.

Cemre Baysel je sa druge strane najavila malu pauzu, tj. odmor od snimanja. Glumica planira da se odmori od posla i da se na ekrane vrati bliže zimi. Naravno, mnogo toga će zavisiti i od ponuda koje bude dobijala, ali joj je predah neophodan. Glumica je dodala da bi volela da njen novi projekat bude drama. Romantične komedije su iza nje i već stvar prošlosti, istakla je ova sjajna turska glumica.

NOVO - Poznato kada počinje turska TV serija Bir Peri Masali / Bajka

By: TV Exposed