Objavljena najava nove turske serije Sicak Kafa / Vruća lobanja (VIDEO)

Nakon efektnog nastupa u seriji Cukur Show TV-a, kao i serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor, emitovanoj na TRT1 u novoj sezoni, Hazal Subasi će se uskoro pojaviti pred obožavaocima u još jednom projektu.

Objavljena najava nove turske serije Sicak Kafa / Vruća lobanja (VIDEO)

Foto Credits: DiziCentral

U pitanju je Netflixova serija, Sicak Kafa u prevodu Vruća glava ili Vruća lobanja, a premijera ovog projekta će biti 2. decembra ove godine.  U produkciji kompanije Tims&B, zajedno sa Hazal Subasi, u seriji snimljenoj prošlog leta, glume i Gonca Vuslateri, Erdem Akakce, Osman Sonant, Kubilay Tuncer, Sevket Coruh i Tilbe Saran. Prezentacija nove serije Sicak Kafa objavljena je na društvenoj mreži Instagram, na nalogu Netflix Turkey. Izvanredna priča serije, koju je režirao Mert Baykal, adaptirana je iz istoimenog romana Afsina Kuma.

Kroz osam epizoda biće prikazana neobična radnja u distopijskom svetu u zagrljaju epidemije koja se širi komunikacijom, u kojima su događaji doživljeni kada lingvista Murat Sijavuš, koji je postao imun na bolest, postaje meta nemilosrdne institucije.

Tema serije je sledeća: U svetu koju je obuhvaćen epidemijom ludila koja se širi jezikom i govorom, Murat Sijavus, dugo skrivani bivši lingvista, jedina je osoba koja misteriozno nije pogođena ovom bolešću. Progonjen od strane nemilosrdne Agencije za kontrolu epidemije, Murat je primoran da napusti sigurnu zonu i pobegne među vatru i ruševine tajanstvenih istanbulskih ulica, gde traži tajnu „vruće lobanje“, trajnog znaka bolesti.

Evo i najave nove turske serije Sicak Kafa / Vruća lobanja.

NOVO - Počelo snimanje serije Sipahi, u glavnim ulogama Kaan Yildirim i Ozge Gurel!

By: TV Exposed