Halit Ozgur Sari u novoj televizijskoj seriji

Halit Ozgur Sari, koji  je zablistao likom Sulejmana, prikazanog u fenomenalnoj seriji kanala TRT1, Dirilis Ertugrul, otklonio je prepreku u karijeri i počeo da se osvrće na projekte koji su pred njim nakon što je napustio TV seriju Kardeslerim / Moja braća.

Halit Ozgur Sari u novoj televizijskoj seriji

Foto Credits: DiziCentral

Mladi glumac potpisao je ugovor sa OGM Pictures i Organic Filmom za film Ozel Ders / Privatni čas, koji će se emitovati na digitalnoj platformi Netflix. Snimanje filma sa Halitom Ozgurom Sarijem i Bengu Soralom u glavnim ulogama počelo je u martu mesecu.

Ovaj veoma talentovani i još uvek mladi glumac, koji je procenjivao i televizijske projekte, dogovorio se sa No9 produkcijom za seriju koja će početi da se emituje na leto. Sahin Altug će pisati i režirati novu TV seriju, čije ime još nije objavljeno i potvrđeno.

Sinem Unsal, koja je napravila važan iskorak u svojoj karijeri sa serijom Mucize Doktor u kojoj je tumačila važnu ulogu, pratiće Halita Ozgura Sarija u novoj televizijskoj seriji, koja će se u junu sastati sa publikom na turskom Fox TV-u.

Unsal će u novoj seriji glumiti Naz, a Halit Ozgur Sari će tumačiti Pamira u seriji, koja će na ekran doneti impresivnu priču o dve tajne policije.

NOVO - Burak Deniz u vezi sa koleginicom?!

By: Milt-TV Exposed