Kaan Yildirim i Pinar Deniz - ljubav koju pokazuju svima!

U svetu turskih TV serija ima dosta glumačkih parova u privatnom životu. Najnoviji su Pinar Deniz i Kaan Yildirim.

Kaan Yildirim i Pinar Deniz - ljubav koju pokazuju svima!

Foto Credits: Haberler

O vezi Kaana Yildirima i Pinar Deniz se već neko vreme priča. O njihovom odnosu su pisali i mediji a sve je dobilo potvrdu pre nekoliko dana. Pinar i Kaan su uslikani kako se drže za ruke i to je rešilo svaku dilemu o njihovom odnosu. Isto veče je i Yildirim potvrdio romansu sa koleginicom.

Kaan Yildirim je postao poznat po ljubavnim vezama u privatnom životu. Glumac je imao vezu sa nekoliko pravih lepotica. Kaan je imao romansu sa Hadise i Hande Ercel ali zajedničko za obe veze je bilo to da se nisu mnogo isticali u javnosti. Glumac kao da ne preferira da svoj privatan život i ljubavne veze pokazuje u javnosti. Ili je tako barem bilo do sada.

U vezi sa Pinar Deniz sve je drugačije. O tome pisu i brojni turski mediji. Novinar magazina Aksam, Baris Kocaoglu je čitav tekst posvetio tome i rekao da je iznenadjen celom situacijom. Kaan ga je iznenadio i to je nešto potpuno novo kada je u pitanju ovaj mladić, ističe Baris. Da li će se ova veza izroditi i u nešto više, sada verovatno niko ne zna.  Ipak, kada je neko u velikoj ljubavi, kao što su to sada Pinar Deniz i Kaan Yildirim, oni se ne libe da to pokažu svima.

Kako se vama čini ovaj novi ljubavni par iz sveta turskih serija? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by @lshy5l

NOVO - Detalj sa venčanja Demet Ozdemir podsetio na scenu iz serije Dogdugun ev Kaderindir

By: TV Exposed