Alperen Duymaz u seriji EGO - kakav lik nas čeka?

Popularni turski glumac Alperen Duymaz, koji je na ekrane došao Fox TV serijom Son Yaz / Prošlo leto prošle godine, sprema se da u novoj sezoni dočeka svoje fanove produkcijom na istom kanalu.

Alperen Duymaz u seriji EGO - kakav lik nas čeka?

Foto Credits: Pastel Film

Počelo je snimanje nove TV serije Alperena Duymaza, EGO - Erkege Guven Olmaz / Ne veruj muškarcima ili Muškarcima se ne sme verovati, kako vam je draže. Dogacan Anafarta sedi u rediteljskoj fotelji serije koju je pripremila i na kojoj radi kompanija Pastel Film. Deonice napravljene sa seta serije izazvale su uzbuđenje među obožavaocima poznatog turskog glumca.

Kao što naziv govori, ime koje će pratiti Alperena Duymaza u glavnoj ulozi u seriji, koja ima priču o današnjem odnosu muškarca i žene, je stvar radoznalosti. Informacija da će glumčeva partnerka biti Melisa Asli Pamuk ranije je bila objavljena u štampi. Ako je vest tačna, fanovi serije će ponovo videti ovaj dvojac na ekranu, koji je imao veoma uspešan partnerski proces u seriji pod nazivom Carpisma / Sudar, koja je emitovana u sezoni između 2018. – 2019. godine. Melisa bi zaista trebala da tumači jednu od glavnih uloga, šeficu Alperenovog lika, koja će doći sa ponudom koju će on morati da prihvati.

Nakon lika Akguna kojeg je igrao u Son Yaz-u, glumac kojeg smo gledali u digitlanoj seriji Erkek Severse, platform Bein Connect bio je san mnogih ljudi sa likom Kenana Acarsoya, bio je bogat i zgodan, ali i razumeo ženski duh.

Zanimljivo je kakav će lik Alperen Duymaz oživeti u svojoj novoj seriji EGO - Erkegi Guven Olmaz.

View this post on Instagram

A post shared by Pastel Film (@pastelfilmtv)

NOVO - Turske serije je pogledalo oko 600 miliona ljudi!

By: TV Exposed