U ponedeljak počinje nova turska serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Potpuno nova serija počinje na Kanalu D u ponedeljak, 27. februara. Govorimo o projektu Veda Mektubu / Oproštajno pismo.

U ponedeljak počinje nova turska serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: DiziCentral

Sa snažnom pričom i veoma impresivnom glumačkom postavom, očekuje se da će serija Veda Mektubu / Oproštojno pismo privući milione gledalaca kao i druge serije Kanala D.

Priča u seriji koja okuplja veoma značajna imena kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Rabia Soyturk, Emre Kivilcim i Bennu Yildirimlar je takođe željno iščekivana. Serija, čiji je scenario napisao Deniz Akcay, ima veliku glumačku ekipu.

Nurgul Yesilcay kao garant uspeha?!

To pokazuje da će priča biti duboka i da publiku očekuje bogata priča sa mnogo različitih likova. Mnogi obožavaoci TV serija su podelili mnogo objava na društvenim mrežama govoreći:

„Ako je tu Nurgul Yesilcay, ova serija će se gledati“. Oni koji se pitaju šta znači ovo poverenje u Nurgul shvatiće to ako pogledaju karijeru glumice. Poznata glumica ima veoma retke serije koje nisu doživele uspešan proces.

Nurgul, koja je na snimanjima od 1990-ih, debitovala je sa likom Gulsum u seriji Ikinci Bahar / Drugo proleće. Zatim je osvojila ljubav miliona sa likom Bahar u  projektu Asmali Konak, jednoj od nezaboravnih TV serija. Glumica, koja se u seriji Veda Mektubu udružila se sa Selimom Bayraktarom, kao da je ponovo očarala svoje fanove.

S obzirom na interesovanje publike za priču, opšti koncept i trejlere serije, nikoga neće iznenaditi ako ovo bude još jedan uspešan projekat. Čini se da se obožavateljima dopao novi imidž Nurgul tako što su komentarisali i njenu novu frizuru.

NOVO - Serija Gonul Dagi dodatno dobija na značaju

By: TV Exposed