Novi glumci u TV seriji Baba / Otac

Turska serija Baba / Otac će imati veoma dobar glumački kadar. Ostatak glumačkog kadra se kompletira ovih dana i sve se priprema za nastavak snimanja.

Novi glumci u TV seriji Baba / Otac

Foto Credits: Internet Haber

Serija Baba / Otac će doneti priču o porodici koju će ponovo spojiti avionska nesreća. Glavne uloge će tumačiti Tolga Saritas i Haluk Bilginer. Uz seriju Suslu Korkuluk, ovo je bez dileme projekat od kojeg se očekuje najviše u novoj sezoni turskih televizijskih serija.  Glumačka ekipa dobila je nova dva člana, glumicu i glumca.

Seriji Baba su se priključili Ayda Aksel i Oktay Cubuk. Za sada nije poznato koje uloge će oni tumačiti u ovom projektu i koliko će značajni njihovi likovi biti.

Stigle su i vesti koje nisu baš tako sjajne a vezane su za ovu tursku seriju. Nakon glavnog glumca Tolge Saritasa, pozitivan test na koronavirus dobio je i režiser Cagri Bayrak. Ovo će svakako dodatno usporiti rad na seriji Otac. Najbitnije je ipak da svi bude zdravi i 100% spremni i posvećeni poslu.

Podsećamo, nova turska serija Baba / Otac će biti emitovana na televizijskom kanalu Show TV. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije OGM Pictures. Datum početka ove nove serije se još uvek ne zna, pogotovo zbog problema sa koronavirusom na setu.

NOVO - Radnja serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo donosi priču od pre 40-50 godina?!

 By: Milt-TV Exposed