Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu prvi put se suočavaju (FOTO)

Snimanje serije Seni Cok Bekledim/Čekao sam te, koja se uskoro priprema za susret s publikom, nastavlja se punom parom. Na setu serije na platou Beykoz, snimljene su scene u kojima su se prvi put okupili glavni glumci Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu. Pored svojih predstava, glumci su pažnju skrenuli svojom harmonijom i energijom. Seni Cok Bekledim će svojom dramatičnom pričom na ekran ...

Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu prvi put se suočavaju (FOTO)

Snimanje serije Seni Cok Bekledim/Čekao sam te, koja se uskoro priprema za susret s publikom, nastavlja se punom parom. Na setu serije na platou Beykoz, snimljene su scene u kojima su se prvi put okupili glavni glumci Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu.

Özcan Deniz i İrem Helvacıoğlu prvi put se suočavaju

Pored svojih predstava, glumci su pažnju skrenuli svojom harmonijom i energijom.

scb-gorseller-1-yy-gSYP
scb-gorseller-4gg-f2Pw

Seni Cok Bekledim će svojom dramatičnom pričom na ekran izneti strastvenu ljubavnu priču.

smt09791-1-xA00

U seriji je Ozcan Deniz predstavlja lik Kadira koji je daleko od svoje porodice, uspostavio život sam postavši biznismen. Irem Helvacioglu pred publikom će se pojaviti sa likom fotografa 'Ayliz', koja je odrasla bez oca i stala na vlastite noge. Kadir i Ayliz, u neočekivanom trenutku ući će jedno drugom u život i zajedno će svedočiti neverovatnom čudu.

U glumačkoj ekipi serije su Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu. Tu su i majstorska imena kao što su Mustafa Uluurlu, Yildiz Kultur, Caner Sahin, Ilhan Sen, Lila Gurmen, Ali Ipin, Durul Bazan, Turku Turan, Sehsuvar Aktaş, Selen Domac i Ahmet Mekin. Sahin Altug je redatelj serije koja je nastala u koprodukciji Skale Yapım i Dnz filma.

By: TV Exposed

NOVO-Tajanstveno putovanje do planine Gonul