Kerem Bursin i Melis Sezen zajedno u novom filmu

Kunay Film, producentska kuća koja je postigla veliki uspeh u Rusiji sa filmom Holop odlučila je da snimi tursku verziju ovog filma.

Kerem Bursin i Melis Sezen zajedno u novom filmu

Foto Credits: Internet Haber

U glavnim ulogama naći će se Kerem Bursin i Melis Sezen. Film će biti adaptacija ruske verzije koja je oborila rekorde na blagajnama, a snimanje će se odvijati u Turskoj.

Režiju filma preuzima Onur Unlu, a radnja prati uzbudljivu priču o Meteu, razmaženom sinu bogatog biznismena, koga otac ubedi da je reinkarniran kao sluga u Osmanskom carstvu 16. veka.

Intenzivan rad

Izvršna producentkinja i generalna menadžerka Kunay Filma, Karina Mia Satlykova, podelila je detalje o projektu:

"Veoma smo uzbuđeni što započinjemo priču u produkciji dugometražnih filmova ovim divnim projektom. Verujemo da će ova jedinstvena priča i talentovana glumačka ekipa privući pažnju publike širom sveta. Turske serije već su postale uspešan brend, a mi u Kunay Filmu smatramo da je vreme da se turski film vrati svojim starim danima. Zato smo fokusirani na dugometražne filmove.

Sluga će biti prvi film koji će naš tim producirati, a pripremni period za naše projekte, koji će takođe obuhvatiti svetske klasike, nastavlja se punom parom.".

 

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Baris Arduc i Hande Ercel u projektu Ruzgara Birak

By: TV Exposed