Oproštaj od serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Bio je to veoma dobar početak za seriju Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, kada se veoma uspešna glumačka ekipa okupila na TRT1 ekranu i privukla milione impresivnom pričom.

Oproštaj od serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

Foto Credits: IMDB

Serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja je na početku sezone dugo imala veoma dobru gledanost i nastanila se u srcima mnogih, jedan je od projekata koji su privukli pažnju.

Velikim nesrećom za fanove može se smatrati što će serijal, u kojem majstori poput Mesuta Akuste i Ayce Bingol, kao i nešto mladji glumci poput Alpa Navruza i Irem Helvacioglu, završiti u epizodi 28, sledećeg utorka.

Nakon što je serija dugo imala dobru gledanost i osvojila ljubav miliona, čini se da je gubitak gledanosti usled uticaja rivalskih TV serija bio odlučujući za dostizanje ove tačke.

Finale u utorak

U stvari, činjenica da će serija Yurek Cikmazi / Slomljeno srce biti završena je situacija koja pokazuje da je TRT1 sada došao na istu tačku gledišta kao i privatni kanali, na osnovu rejtinga svojih projekata.

Mnogi obožavaoci TV serije su tužni zbog ove situacije, ali svoju ljubav izražavaju svojim komentarima na društvenim mrežama uz komentare da će pamtiti seriju Yurek Cikmazi kao dobar projekat, čak i ako ima 28 epizoda.

Iako je ova sezona počela odlično, treba reći da je serijal Slomljeno srce jedan od najnesrećnijih projekata u smislu dostizanja tačke u kojoj će biti doneta konačna odluka. Sa 28. epizodom serije Yurek Cikmazi, već je bilo zanimljivo kakvo će finale biti u utorak, 13. juna.

NOVO - Mujde Uzman o prvoj sezoni serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed