Hande Ercel – Nema ljubavi, samo radimo svoj posao!

Odnos van setu serije Sen Cal Kapimi između Hande Ercel i Kerema Bursina dugo je u centru pažnje. Mnogi bi voleli da vide Hande i Kerema kao stvaran par, ne samo u seriji, a glumci često nisu želeli da komentarišu njihov odnos. U krajnjem slučaju bi rekli da su samo dobri prijatelji i kao po ...

Hande Ercel – Nema ljubavi, samo radimo svoj posao!

Odnos van setu serije Sen Cal Kapimi između Hande Ercel i Kerema Bursina dugo je u centru pažnje.

Mnogi bi voleli da vide Hande i Kerema kao stvaran par, ne samo u seriji, a glumci često nisu želeli da komentarišu njihov odnos. U krajnjem slučaju bi rekli da su samo dobri prijatelji i kao po običaju dodali neki kompliment na račun jedno drugog. Pre nekoliko dana je Kerem rekao da bi voleo da Ercel ostane u njegovom životu, što je dodatno podgrejalo maštu fanova. Juče je Hande Ercel ipak otklonila sve dileme o njihovom odnosu.

Nakon što su je novinari zamolili za kratak intervju, glumica je rešila da stavi tačku na sve spekulacije. Između nje i Kerema Bursina nema ljubavi, oni samo rade svoj posao. Na taj način lepa glumica je jasno stavila do znanja da između njih dvoje zaista nema ništa više od prijateljstva.

NOVO - Hande Ercel i Kerem Bursin – nova fotografija koja je ugrejala srce fanovima (FOTO)

By: TV Exposed