Burcu Ozberk diplomirala!

Burcu Ozberk, jedna od zapaženijih glumica prošlog perioda, nastavlja da napreduje korak po korak u svojoj karijeri sa svakim novim projektom. Talentovana glumica je diplomirala na Državnom konzervatorijumu Univerziteta Hacettepe, gde je već neko vreme studirala.

Burcu Ozberk diplomirala!

Foto Credits: IMDB

Burcu Ozberk, koja je zakoračila na set ulogom Huricihan Sultan u TV seriji Sulejman Veličanstveni, uspela je da privuče pažnju likom Nazli koju je tumačila u TV seriji Gunesin Kizlari. Nakon uspeha TV serije Gunesin Kizlari, Burcu je nastavila da se napreduje u svojoj karijeri.

Uspešna glumica je takođe zapažen uspeh u karijeri imala u seriji Afili Ask, gde je delila glavnu ulogu sa Caglarom Ertugrulom. Ova serija Ozberk, koja je veoma kompatibilan par sa Caglarom, prikazana je u mnogim zemljama u inostranstvu.

Burcu, koja je učestvovala u drami Cocukluk posle Afili Aska, napravila je kratku pauzu od setova kada je ova serija kratko trajala. Posle kratke pauze pojavila se pred kamerama za seriju Ask Mantik Intikam, u kojoj je delila glavnu ulogu sa Ilhanom Senom. Serija je imala ogroman uspeh.

Burcu Ozberk je pored glumačke karijere nastavila školovanje na fakultetu. Uspešna glumica je konačno završila fakultet koji je produžila zbog posla. Burcu  je podelila video sa ceremonije dodele diploma kojoj je prisustvovala nakon što je diplomirala na Državnom konzervatorijumu Univerziteta Hacetepe.

Uspešna glumica počela je svoj odmor nakon završetka serije Ask Mantik Intikam. Veliki je kuriozitet koji je sledeći projekat Burcu, čiji novi projekat još nije poznat i čiji su pregovori još u toku.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Demet Ozdemir sa jednog seta na drugi

By: TV Exposed