Perihan Savas iskreno o tome da li je imala plastične operacije

Perihan Savas, koja je odlučila da se vrati na ekrane učešćem u TV seriji Dilek Tasi / Kamen želja, koja je počela da se snima za Kanal D, u novom periodu će se pojaviti pred svojim fanovima sa aristokratskim ženskim likom.

Perihan Savas iskreno o tome da li je imala plastične operacije

Foto Credits: IMDB

Nastavljajući pripreme za seriju Dilek Tasi, glumica veliku važnost pridaje i svojoj ličnoj nezi.

Dok je glumica pokušavala da održi kožu u životu prirodnim sredstvima, suočila se i sa tvrdnjama da je imala plastičnu operaciju. Međutim, Perihan Savas kako je sama istakla ima takvu bolest da ne može da  uradi bilo kakvu plastičnu operaciju.

Perihan, koja veoma brine o svojoj koži, ulaže velike napore da to obezbedi prirodnim putem. Glumica je izjavila da su svi mislili da je imala plastičnu operaciju, a da to nije istina.

Napomenuvši da ima vitiligo, bolest imunog sistema, poznata glumica je rekla i da u normalnim uslovima nije moguće da napravi plastičnu operaciju.

Nije protiv estetskih intervencija

Perihan Savas je o ovoj temi govorila ovako:

„Ne mogu na plastičnu operaciju jer imam vitiligo. Kažem onima koji tvrde da sam imala plastičnu operaciju da to nije istina. Ako bi uradila plastičnu operaciju i odspavala, ovi vitiligosi mogu izaći i raširiti se po meni. Zato ne mogu da imam takve vrste intervencija. Ali obnavljam svoju kožu malim dodirima.”.

Savas, koja nastavlja svoju negu prirodnim proizvodima koji obnavljaju kožu, reagovala je na one koji su u mladosti imali plastične operacije:

„Nisam protiv estetike. Mnogi sada počinju u mladosti. Vaša koža je počela malo da se pogoršava, starost je napredovala malo po malo. Mislim da se to može učiniti malo posle 45. godine. Oni rade kada su mladi ne znam zašto to čine. Nema izraza na licu, ne može da koristi nijedan svoj gest, šteta je…”.

NOVO - Serija Dilek Tasi / Kamen želja donosi priču iz 1980. godine

By: TV Exposed