Glumci iz serije Sen Cal Kapimi sutra u drugom šou-programu

Turska serija Sen Cal Kapimi se polako približava svom kraju. Istina, konkretnih i zvaničnih informacija o finalu još uvek nema. Rejting serije u Turskoj nije na nivou kao ranije, ali interesovanje za seriju je i dalje na visokom nivou. Sutra, u subotu 13. marta biće emitovan kulinarski šou Mehmeta Ozera. U njemu će se kao ...

Glumci iz serije Sen Cal Kapimi sutra u drugom šou-programu

Turska serija Sen Cal Kapimi se polako približava svom kraju.

Istina, konkretnih i zvaničnih informacija o finalu još uvek nema. Rejting serije u Turskoj nije na nivou kao ranije, ali interesovanje za seriju je i dalje na visokom nivou. Sutra, u subotu 13. marta biće emitovan kulinarski šou Mehmeta Ozera. U njemu će se kao gosti pojaviti dva glumca iz serije Sen Cal Kapimi. U kulinarskom šou programu pojaviće se Anil Ilter i Sarp Bozkurt.

Oni koji prate seriju Sen Cal Kapimi prema likovima koji ova dva glumca tumače u projektu imaju samo simpatije. Anil Ilter tumači lik Engina, najboljeg prijatelja glavnog lika Serkana Bolata (Kerem Bursin). Sarp Bozkurt sa druge strane glumi Erdema, radnika u kompaniji Art life koji često izmami osmeh svih gledaocima.

NOVO - Ipek Filiz Yazici u novom projektu

By: TV Exposed