Melisa Dongel otkrila još neke stvari o sebi

Turska glumica Melisa Dongel je odgovorila na pitanja o najzanimljivijim temama o sebi koja su ljudi tražili na Google-u.

Melisa Dongel otkrila još neke stvari o sebi

Foto Credits: Talu Talks

Govoreći o svojoj ljubavi prema sestri Elif, koja sa njom živi već 5 godina, glumica je rekla da su se odlično slagale. Objašnjavajući da je Elif neko vreme živela u Rusiji sa majkom, ali da je sada došla u Tursku, kod nje, Melisa Dongel je rekla:

„Odlično se slažemo zajedno. Bliskih smo godina. Ona je takođe veoma dobra i inteligentna devojka.“.

Glumica se takođe našalila: „Biću ljubomorna ako im se sada sviđa više od mene.”.

Melisa Dongel je rekla da njena majka ima 48 godina i da i dalje živi u Rusiji. Objašnjavajući da je njena majka Natalija dečji psiholog, poznata glumica je rekla da mnogo voli svoju majku i da se raduje što će se uskoro družiti.

Zelene oči

Mlada glumica, o čijim se očima takođe priča, rekla je: „Moja svetlo zelena boja očiju je retka, jedna od boja koje je najteže pronaći.”.

Objašnjavajući da njena sestra i majka imaju smeđe oči, glumica je rekla da samo ona u porodici ima zelene oči.

Navodeći da je rođena 18. septembra 1999. godine, glumica je odgovorila na pitanje o težini i rekla da trenutno ima 58 kilograma. Rekavši da je dosta hodala da bi održala formu, glumica je objasnila i da se nije ugojila kada nije jela posle 18 časova. Glumica je navela i da je najviše imala 65 kilograma.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun se dobro nosi sa popularnošću

By: TV Exposed