Počelo je snimanje serije Alya! Ko su glumci? Na kojoj platformi će biti objavljena serija?

Počelo je snimanje serije Alya, koja je tursko-američka zajednička produkcija naučno-fantastične i akcione serije. Serija Alya, u kojoj će vodeće uloge podeliti poznati pevač Ediz i Hande Ataizi, emitovaće će se na Netflixu.  Serije Alya broji dane za susret s obožavaocima na Netflixu . Pevač Edis, Hande Ataizi i Jandae Perçem dele glavne uloge u seriji Alya, koja je započela snimanje u studiju – fabrike cipela ...

Počelo je snimanje serije Alya! Ko su glumci? Na kojoj platformi će biti objavljena serija?

Počelo je snimanje serije Alya, koja je tursko-američka zajednička produkcija naučno-fantastične i akcione serije. Serija Alya, u kojoj će vodeće uloge podeliti poznati pevač Ediz i Hande Ataizi, emitovaće će se na Netflixu. 

Serije Alya broji dane za susret s obožavaocima na Netflixu . Pevač Edis, Hande Ataizi i Jandae Perçem dele glavne uloge u seriji Alya, koja je započela snimanje u studiju - fabrike cipela Beykoz .

Seriju režira Can Cannol dok je direktor fotografije Ashton J. Harrewyn. pPrva sezona Alye sastojaće se od 8 epizoda.

Planirajući da privuče pažnju intenzivnim akcijskim scenama, u glumačkoj ekipi serije Alya nalaze se Gonca Vuslateri, Alper Atak i Cem Kurtoglu, kao i Edis, Hande Ataizi i Jandae Perçem. 

Alya je sjajna serija koja marljivo nastavlja snimanje u Njujorku i Turskoj.

By: TV Exposed

NOVO-Da li serija Savasci sluti kraj?