Novi skandal na setu turske serije Masumiyet / Nevinost!

Izbio je novi skandal na setu nove turske serije Masumiyet. Ovaj put, nisu u pitanju priče rekla-kazala, ceo slučaj završiće na sudu! Asistent kostimografa, Cagatay Gorgen podneo je tužbu protiv glumice Deniz Cakir. Gorgen navodi da ga je Deniz u više navrata vređala i ponizila njegovo ljudsko dostojanstvo. Podsećamo, ne tako davno pokrenula se priča ...

Novi skandal na setu turske serije Masumiyet / Nevinost!

Izbio je novi skandal na setu nove turske serije Masumiyet.

Ovaj put, nisu u pitanju priče rekla-kazala, ceo slučaj završiće na sudu! Asistent kostimografa, Cagatay Gorgen podneo je tužbu protiv glumice Deniz Cakir. Gorgen navodi da ga je Deniz u više navrata vređala i ponizila njegovo ljudsko dostojanstvo. Podsećamo, ne tako davno pokrenula se priča da je upravo Deniz Cakir bukvalno isterala dvoje mladih glumaca serije Masumiyet iz njihovog karavana. Glumica se juče oglasila i za te natpise rekla da su laži. Međutim, ovaj novi slučaj dobiće sudski epilog. U njemu je glumica nakon kratke zabune oko kostima, koja je brzo rešena „bacila drvlje i kamenje“ na gospodina Gorgena.

To prema njegovim navodima nije prvi put da se sukobio sa Deniz Cakir na setu. Potom je odbio da radi u seriji dok je tu Deniz. Menadžment projekta Masumiyet mu je napisalo pismo ostavke, koje je on kako kaže pod pritistkom potpisao.

NOVO - Deniz Cakir demantovala pisanja o njoj!

By: TV Exposed