Otkriven datum premijere turske serije Bir Denizalti Hikayesi / Yakamoz S-245

Čekanju je došao kraj. Potvrđen je datum premijere dugo najavljivane turske internet serije Bir Denizalti Hikayesi / Yakamoz S-245.

Otkriven datum premijere turske serije Bir Denizalti Hikayesi / Yakamoz S-245

Foto Credits: IMDB

Serija Bir Denizalti Hikayesi / Yakamoz S-245 predstavlja spin-off popularne belgijske serije Into the Night. Turska serija će doneti priču o grupi istraživača u podmornici Yakamoz S-245. Biće emitovano osam epizoda ove serije, koja će biti dostupna na Netflixu.

Glavnu ulogu u njoj, lik Armana tumači Kivanc Tatlitug. Pored njega u seriji će glumiti Ozge Ozpirincci kao Defne, potom Ece Cesmioglu, Meric Aral, Ertan Saban. Uloge u projektu će imati i Ersin Arici, Alper Saldiran, Ecem Uzun, Onur Usnal, Jerry Hoffman, Virgile Mangiavillano i drugi.

Ceo projekat je rađen u produkciji kompanija OGM Pictures i OG Mediya a snimljen je u Izmiru. Potvrđeno je i kada će ova turska serija biti dostupna na Netflix digitalnoj platformi.

Premijera serije Bir Denizalti Hikayesi će biti 20. aprila, dakle već za manje od mesec dana.

Nakon ovog projekta predvidjena je nova sezona belgijske serije Into the night u kojoj će se prema sada još uvek nepotvrđenim informacijama pojaviti i Kivanc Tatlitug. Odnosno, ova dva projekta će biti spojena u jedan. Ostaje da sačekamo zvaničnu potvrdu te informacije i više detalja o svemu.

NOVO - Hazal Kaya o seriji Midnight at the Pera Palace

By: Milt-TV Exposed