Ozge Gurel o sebi i novoj seriji Sipahi

Mlada i uspešna turska glumica Ozge Gurel je ime koje je uvek na dnevnom redu, kako u projektima u kojima učestvuje, tako iu privatnom životu sa kolegom Serkanom Cayogluom i venčanju koje je održano ovog leta.

Ozge Gurel o sebi i novoj seriji Sipahi

Foto Credits: Internet Haber

Lepa glumica, koja se trenutno priprema za svoj novi projekat Sipahi, našla se pred objektivom novembarskog izdanja časopisa Vogue Turkey. Ozge je dala iskrene izjave za časopis o svojoj ličnosti i pogledu na život. Navodeći da ona nije lik sa ravnim, debelim zidovima, Ozge Gurel je dodala sledeće o sebi:

Kao Ozge, ja sam neko ko voli da pomera granice i ima uspone i padove. Mislim da mi je lakše da saosećam sa svima i razumem svaki lik“, rekla je sebi. Glumica će podeliti glavnu ulogu sa Kaanom Yildirimom u novoj akcionoj seriji Sipahi, koja će se uskoro emitovati na Show TV. Govoreći o novom projektu, glumica je rekla: „Prilično sam uzbuđena zbog serije. Kada čitam scenario ili donosim odluku o liku, odakle dolazi bes? Prvi put ću glumiti lik čiji bes potiče od nepravde. Ovo je veoma uzbudljivo za mene", istakla je ona.

Glumica je napomenula da će serija Sipahi biti prva za nju, jer će to biti prvi put u njenoj karijeri sa likom koji tako snažno pokazuje svoju potragu za pravdom.

NOVO - Vrlo dobar start nove turske serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

By: TV Exposed