Hande Ercel i Tolga Saritas ponovo zajedno u istoj seriji?! Da, moguće je!

Kakva bi to “bomba” bila! Sve više se priča i piše o tome da će kompanija Ay Yapim pokušati da na sceni ponovo spoji Hande Ercel i Tolgu Saritasa.

Hande Ercel i Tolga Saritas ponovo zajedno u istoj seriji?! Da, moguće je!

Foto Credits: IMDB

Iza scene sve više se priča o tome da su pregovori sa Hande Ercel već u toku. U pitanju su pregovori za glavnu žensku ulogu u seriji Baba / Otac. Od ranije je poznato da će glavnu mušku ulogu u ovom projektu tumačiti upravo Tolga Saritas. Pregovori za glavnu žensku ulogu su u toku i za sada nije poznato ko će tumačiti partnerku Tolginog lika u ovoj seriji.

Prva video najava same serije je objavljena ali u njoj nije prikazano mnogo toga. Tačnije, prikazano je ono što je već poznato, da će glavne likove u seriji glumiti Tolga Saritas i Haruk Bilginer.

Podsećamo, Hande Ercel i Tolga Saritas su već sarađivali na seriji Gunesin Kizlari. Od te serije je prošlo pet godina, glumci nisu bili ni blizu popularni kao sada, pogotovo Hande. U slučaju da pregovori budu uspešni i Ercel prihvati da glumi u ovom projektu biće to jedna od serija koja će definitivno privući najviše pažnje u novoj sezoni.

Glumica je i sama isticala da je u pregovorima za nove uloge, tako da je nova saradnja Tolge i Hande zaista realna i moguća…

NOVO - Počeo rad na seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

 By: Milt-TV Exposed