Neslihan Atagul šampanjcem proslavila kraj snimanja novog projekta

Neslihan Atagul i Serkan Cayoglu dele glavne uloge u filmu Aaahh Belinda, koji predstavlja rimejk jednog od nezaboravnih filmova turske kinematografije. Snimanje filma, koje traje već neko vreme, konačno je završeno.

Neslihan Atagul šampanjcem proslavila kraj snimanja novog projekta

Foto Credits: IMDB

Nakon snimanja usledilo je malo slavlje. Neslihan Atagul je kraj snimanja proslavila otvaranjem šampanjca.

Neslihan Atagul, koja je zbog bolesti napravila dugu pauzu od setova nakon što je morala da napusti seriju Sefirin Kizi / Ambasadorova kćerka, u kojoj je poslednji put glumila, ovog puta se vratila na scenu radi snimanja filma. Završen je scenski deo filma Aaahh Belinda, u kojem je Atagul delila glavnu ulogu sa Serkanom Cayogluom i čije je snimanje počelo pre oko mesec dana.

Neslihan je objavila snimkom na svom nalogu na društvenim mrežama da je završeno snimanje Aaahh Belinde. Atagul je u svom postu napisala: „Aaahh Belinda! Želela bih da se zahvalim svim timovima koji su me podržali i svima koji su doprineli. Dobrodošli!  Neverovatno…"

U međuvremenu, slike Neslihan Atagul kako slavi kraj seta uz šampanjac takođe su objavljene na Tviteru. Atagul, koja je izgleda veoma srećna što je još jedan set došao do kraja, opustila se na snimku, sipa šampanjac i prska njime svoje drugove i kolege.

Za snimak kliknite - OVDE.

NOVO - Kerem Bursin u španskom filmu?!

By: TV Exposed