Kerem Bursin u španskom filmu?!

Kerem Bursin je na sjajan način iskoristio popularnost serije Sen Cal Kapimi. Hande Ercel, njegova partnerka iz serije i bivša devojka je takođe ubrala plodove rada na ovom projektu.

Kerem Bursin u španskom filmu?!

Foto Credits: Onedio

Hande je pre nekog vremena otišla u Italiju na neke intervjue. Serija je imala ogroman uticaj u ovoj zemlji, ali i u Španiji. Pričalo i pisalo se o tome da se Ercel sastaje sa nekim brendovima i da će u narednom periodu ostvariti neke saradnje.

Ipak, Kerem Bursin više koristi ovu šansu nastalu nakon serije Pokucaj na moja vrata! Kerem je otišao u Španiju, odnosno odlazio nekoliko puta, posebno nakon što se o seriji mnogo pričalo u zemljama Latinske Amerike.

Glumca su njegovi fanovi tamo sjajno primili, a o njemu je izveštavala i španska štampa. Kerem Bursin, koji je upoznao jednog od najpopularnijih glumaca te zemlje Antonija Banderasa i ponovo pozvan u zemlju, privukao je veliku pažnju u svojoj novoj poseti. Konačno, kada je otišao u zemlju na još jedan događaj, ovog puta se sastao sa glumcima iz La Casa De Papel i poznatim španskim rediteljima.

Glumac koji je upoznao Alvara Mortea, poznatog kao Profesor, iz Netflixove serije La Casa De Papel, takođe je imao neke poslovne sastanke u Španiji. Njegove fotografije sa Morteom naterale su fanove da se o Keremu sve više priča na društvenim mrežama.

Glumac je dao dobre vesti kada se vratio u Tursku nakon poslednje posete Španiji. Navodeći da je imao neke sastanke i duge razgovore sa Alvarom Morteom, rekao je: „Trenutno smo u poslu kao partneri, sastajemo se i zbog toga. Tu i tamo smo mnogo razgovarali o tržištu“, rekao je on. Rekavši da razgovaraju o projektu i da imaju ideju da snime zajednički film, glumac nije izneo više detalja.

NOVO - Udala se turska glumica Ebru Sahin!

By: TV Exposed