Udala se turska glumica Ebru Sahin!

Prelepa turska glumica Ebru Sahin, koja je zajedno oko 2 godine sa košarkašem Cedijem Osmanom, juče je rekla sudbonosno “da”.

Udala se turska glumica Ebru Sahin!

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @ebrusahin

Par Ebru Sahin i Cedi Osman je juče sedeo za svadbenim stolom u Ohridu, u Makedoniji. Ebru i Cedi, koji su se verili pre nekoliko meseci, svoju srećnu zajednicu potvrdili su potpisom.

Ceremonija venčanja para održana je na veoma značajnom mestu. Poznati par je zvanični potpis stavio u istorijskom gradu Severne Makedonije, Ohridu, gde je rođen Cedi Osman. Ceremonija je održana na čamcu na jezeru.

Ceremoniji u Severnoj Makedoniji prisustvovalo su samo bliski prijatelji i članovi porodice para. Druga ceremonija venčanja biće održana na plaži u Cesmeu u Turskoj, gde se par upoznao.

Venčanje 7. jula biće prilično ozbiljno i visoko organizovano. Organizacioni tim je mobilisan da venčanje bude prijatno.

Objavljujući kako pozira sa svojom verenikom iz Makedonije na svom Instagram nalogu, objava Ebru Sahin dobila je mnogo lajkova i komentara. Obožavaoci glumice poželeli su paru sreću.

Glumica je privukla pažnju svojim likom Burcu u seriji Istanbullu Gelin / Istanbulska nevesta. ATV TV serija Hercai, koja je emitovana između 2019.-2021., bila je prekretnica u glumičinoj karijeri.

Ebru Sahin, koja trenutno radi na istorijskoj seriji Destan koja je na pauzi između dve sezone, suočena sa pitanjima novinara o posledicama venčanja, dala je izjavu: „Ovo su privatne stvari, ali ja ću nastaviti da glumim“.

NOVO - Da li će loša gledanost da ugrozi seriju Gizli Sakli?!

By: TV Exposed