Novi detalji oko serije Teskilat

Teskilat je naziv nove turske serije koja se radi u produkciji kompanije TIMS & B. U pitanju je špijunsko-akciona serija od koje se očekuje dosta uzbudljivih kadrova i zanimljivih epizoda. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, u pitanju je veoma obiman i skupocen projekat. Ono što će dodatno publici približiti ovu seriju je glumački kadar, ...

Novi detalji oko serije Teskilat

Teskilat je naziv nove turske serije koja se radi u produkciji kompanije TIMS & B.

U pitanju je špijunsko-akciona serija od koje se očekuje dosta uzbudljivih kadrova i zanimljivih epizoda. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, u pitanju je veoma obiman i skupocen projekat. Ono što će dodatno publici približiti ovu seriju je glumački kadar, koji još uvek nije objavljen. To pomalo čudi, obzirom da je početak snimanja blizu. Očekuje se nekoliko poznatih imena, a poznato je kada će startovati snimanje kadrova na ovoj novoj seriji.

Snimanje ovog projekta započeće krajem novembra. Serija će biti emitovana u januaru a poznat je i kanal na kom će gledaoci imati priliku da gledaju Teskilat. U pitanju je nacionalni turski kanal TRT 1.

NOVO - Evren Erler u seriji Zumruduanka

By: TV Exposed