Serija Arak privlači veliku pažnju

Brojna publika željno čeka novu tursku seriju pod nazivom Arak.

Serija Arak privlači veliku pažnju

Foto Credits: Dizilah

Pažnju privlači veliko interesovanje za promocije ove turske serije, čija će prva epizoda biti emitovana u četvrtak, 21. decembra, i uticaj koji ima na društvenim mrežama.

Dok fanovi Ilkera Kalelija i Oyku Karayel željno čekaju novu seriju, novi detalji o seriji Arak se pojavljuju u svakom novom trejleru.

Očekuje se da će priča o likovima Zeynep i Kare veoma impresionirati publiku.

U drugom trejleru serije Arak, čini se da je efektna priča podržana uspešnim glumačkim izvedbama i da će pred publiku izaći veoma dobra glumačka ekipa.

Jaka konkurencija

Sa novom TV serijom Arak očekuje se da će se gledanost značajno promeniti u četvrtak uveče.

Pored serije Aldatmak | Obmana ATV-a, koja uspešno nastavlja drugu sezonu, i veoma uspešne serije Hudutsuz Sevda | Beskrajna ljubav Fox TV-a, raste interesovanje za produkciju pod nazivom Sakla Beni | Sakri me na Star TV-u.

Iako su ove tri TV serije bile veoma efikasne u četvrtak uveče, novopokrenuta TV serija Kanala D Bir Derdim Var | Imam problem nije mogla da se izbori. Pored ove serije, koja će svoju završnicu imati svojom 6. epizodom, četvrtkom uveče na ekranu je i serija Kendi Dusen Aglamaz na TRT1, čija je gledanost opala.

Napomenimo da će projekat Arak biti uključen u četvrtak uveče, gde od 21. decembra veliku trku za rejting vode serije Aldatmak, Hudutsuz Sevda i Sakla Beni, a postoji mogućnost ozbiljne promene gledanosti.

View this post on Instagram

A post shared by Arak (@arakdizi)

NOVO - Serija Sakla Beni | Sakrij me napreduje iz epizode u epizodu

By: TV Exposed