Serenay Sarikaya smršala zbog nove uloge!

Turska glumica Serenay Sarikaya i dalje traži projekat koji će je vratiti na pravi put. Talenat ove glumice je nesporan, međutim u poslednje vreme joj baš i ne ide dobro kada je karijera u pitanju.

Serenay Sarikaya smršala zbog nove uloge!

Foto Credits: Dizilah

Spas u pravi čas bi mogla da bude serija Sahmeran u kojoj će Serenay Sarikaya tumačiti glavnu ulogu. Serija će se snimati za Netflix, a Serenay će u njoj tumačiti mitološko biće, pola ženu- pola zmiju koja je stara nekoliko vekova. Glumica se ozbiljno priprema za novu ulogu.

Serenay je izgubila četiri kilograma za dve nedelje. Sarikaya je boravila u vikendici u šumi u Goceku. Međutim, kada je izbio požar i zahvatio tu šumu, glumica se vratila u Istanbul. Tamo je nastavila pripreme za njen novi projekat. U bliskoj budućnosti će početi snimanje serije Sahmeran.

Ono što se i dalje čeka je ime glavnog muškog glumca. Ta uloga je ponuđena Buraku Denizu. Pregovori traju, a njihov ishod bi trebao da bude poznat naredne nedelje. Još uvek nema nagoveštaja da li ćemo zajedno na sceni gledati Serenayu i Buraka.

NOVO - Ko će biti druga partnerka Murata Yildirima u seriji Aziz?!

 By: Milt-TV Exposed