Ko će biti druga partnerka Murata Yildirima u seriji Aziz?!

Režiser Zeynep Gunay Tan nastavlja pripreme za snimanje nove TV serije. U pitanju je serija pod nazivom Aziz, koja će se raditi u produkciji kompanije O3 Medya za Show TV kanal.

Ko će biti druga partnerka Murata Yildirima u seriji Aziz?!

Foto Credits: DiziCentral

Glavnu ulogu u seriji Aziz će tumačiti Murat Yildirim. Snimanje kadrova na ovom projektu će započeti u septembru. Potvrđeno je da će u seriji glumiti i Ahmet Mumtaz Taylan, Guven Murat Akpinar, Meral Cetinkaya i Firat Tanis.

Događaji u ovoj seriji se dešavaju u 30.-im godinama prošlog veka u Antakiyi. Lik koji će tumačiti Murat Yildirim, Aziz, je prinuđen da napusti rodni grad i ljubav svog života, Dilrubu, nakon što izazove smrt francuskog oficira. Nakon što se incident zaboravi, Aziz Paydar će se vratiti u rodni kraj, gde ga čekaju nova ljubav i potpuno novi život.

Jednu od glavnih ženskih uloga će tumačiti Melisa Senolsun. Ona će glumiti Azizovu novu ljubav, koja se u radnji ove serije zove Efnan. Druga ženska glavna uloga je ponuđena Damli Sonmez. Ako glumica pristane, ona će tumačiti lik Dilrube, veliku ljubav glavnog protoganoste koja se od njega rastala pod tužnim okolnostima.

NOVO - Can Yaman i Diletta Leotta – Istekao „ljubavni“ ugovor!

 By: Milt-TV Exposed