Italijani zarađuju na Canu Yamanu

U današnje vreme novac se može zaraditi na svemu i svačemu pa čak i na ljubavi fanova prema glumcu. Floriana Rullo, novinarka italjanskog magazina Corriere della Sera među prvima je primetila preveliko interesovanje italijanske publike za Cana Yamana. Vrlo brzo je objavila knjigu pod nazivom “Can Yaman: I love you forever”. Knjiga košta celih 12,9 ...

Italijani zarađuju na Canu Yamanu

U današnje vreme novac se može zaraditi na svemu i svačemu pa čak i na ljubavi fanova prema glumcu.

Floriana Rullo, novinarka italjanskog magazina Corriere della Sera među prvima je primetila preveliko interesovanje italijanske publike za Cana Yamana. Vrlo brzo je objavila knjigu pod nazivom "Can Yaman: I love you forever".

Knjiga košta celih 12,9 evra. U njoj je predstavljen život i rad popularnog glumca.

Novinarka i pisac Floriana Rullo rekla je: "Interes za knjigu je vrlo velik. Veiko je interesovanje za Canom Yamanom u Italiji.

"U ovoj knjizi postoje zanimljive anegdote o porodici Cana Yamana, njegovom djetinjstvu, studentskim godinama, privatnom životu, intervjuima s obožavateljima i seriji" Inadina Aşk ", koja je polazna tačka Cana Yamana." 

Italijani su pitali novinarku da li je Demet Ozdemir uključena u knjigu o životu Cana Yamana. Uspešna novinarka odgovorila je na ovo pitanje rekavši: "Odgovor na ovo je iznenađenje. Morate kupiti knjigu i pročitati je".

Navodi se da su prva 3 izdanja knjige rasprodata za 5 dana.

By: TV Exposed

NOVO-Bugra Gulsoy počeo bolje da razume žene