Ozge Ozder o planovima nakon serije Sadakatsiz

Avantura turske televizijske serije Sadakatsiz je došla do kraja. Serija će završiti u maju mesecu.

Ozge Ozder o planovima nakon serije Sadakatsiz

Foto Credits: Internet Haber

Završna epizoda serije, koju potpisuje Medyapim, u kojoj glavne uloge igraju Caner Cindoruk, Cansu Dere i Melis Sezen, već je stvar radoznalosti. Dovodeći Kanal D na vrh mesecima, serija, u kojoj Neslihan Yesilyurt sedi u rediteljskoj fotelji, sprema se da uđe u finale sa svojom 60. epizodom.

U režiji Yesilyurt, serija pravi pauzu od emitovanja 27. aprila i 4. maja, što se poklapa sa nedeljom praznika. Preostale tri epizode ​​ove TV serije sastaće se sa publikom 11., 18. i 25. maja.

Prema ovom planu, jasno je da će biti finale u 60. epizodi.

Poznata glumica Ozge Ozder, koja je oživela lik Derye u TV seriji Sadakatsiz, nije odala tajnu na pitanja novinara o finalu serije na događaju na kojem je prisustvovala sa suprugom, muzičarem Sinanom Guleryuzom.

Ozge Ozder, koja je prošle godine postala majka, izjavila je da će se posle finala serije malo odmoriti i da će sa suprugom i kćerkicom Lunom otići u Bodrum.

Glumica je rekla: „Bićemo u Bodrumu neko vreme. Planiram da provodim vreme sa svojim detetom. Pogledaću nove projekte posle praznika“, rekla je ona.

S obzirom na njen kvalitet i iskustvo, nema dileme da će Ozder imati mnogo ponuda.

NOVO - Kaan Urgancioglu pohvalno o kolegama i seriji Yargi

By: Milt-TV Exposed