Priprema se nova, potpuno drugačija turska serija!

Disney Plus platforma je Tursku pretvorila u niz proizvodnih baza, a različiti projekti nastavljaju da se pojavljuju. U projektima koji će biti objavljeni na platformi učestvovaće poznata imena od Can Yamana do Demet Ozdemir i od Engina Akyureka do Pinar Deniz.

Priprema se nova, potpuno drugačija turska serija!

Foto Credits: Internet Haber

Dok su ovi projekti nastajali jedan po jedan, Sina Kologlu, jedan od televizijskih kritičara lista Milliyet, preneo je veoma interesantnu informaciju. Sina Kologlu, koji je sa svojim nalogom na društvenim mrežama govorio o humorističkoj seriji u planovima Disney plusa, dao je dobre vesti rekavši da popularni turski strip Yeralti Oykuleri  postaje serija. Tema pravljenja serije od stripa je nova situacija za Tursku, ali je to žanr koji se mnogo pravi u svetu.

Podsetivši da je projekat Acayip Oykuler / Čudne priče, Galipa Tekina naišao na publiku kao serija na televiziji Star TV, Kologlu je najavio da će projekti turskog stripa i humoriste Ersina Karabuluta biti pretvoreni u serije.

Kologlu je preneo informacije koje je dobio o ovom novom serijalnom projektu na sledeći način:

„Ersin Karabulut je jedan od najvažnijih karikaturista našeg vremena. Priče koje je crtao u Pismis Kelle, Girgir, Lombak, Penguin i njegov rad u projektu Uykusuz, čiji je on osnivač, uticali su na našu generaciju. Nezaboravne Yeralti Oykuleri će najverovatnije proizvoditi Disney Plus kao seriju. Ono što čujem je da će produkcijska kuća kojoj ovaj svet nije strana snimati seriju; u pitanju je 25 Film (vlasnik Firat Parlak). To je sada više novi projekat koliko čujem. Čeka se odgovor iz Diznijevog štaba za rad na scenariju. Pretpostavljam da će projekat biti prihvaćen.”.

NOVO - Poznato da li će biti druge sezone turske serije Ethos | Bir Baskadir

By: Milt-TV Exposed