Poznato da li će biti druge sezone turske serije Ethos | Bir Baskadir

Turska serije Ethos | Bir Baskadir emitovana je i dostupna i dalje na Netflix digitalnoj platformi. Ova serija je donela nešto drugačiju priču, koja nije baš svuda dobro prihvaćena, odnosno gledanost nije na visokom nivou van Turske.

Poznato da li će biti druge sezone turske serije Ethos | Bir Baskadir

Foto Credits: IMDB

Kao i svaka turska serija koja se snimi za Netflix digitalnu platformu, projekat je rado gledan u toj zemlji. Ipak, odluka o novoj sezoni projekta zavisi i od celokupne gledanosti na platform. Dobro upućeni bloger Tokyo je demantovao informacije o tome da će biti snimljena nova sezona serije Ethos.

Bez obzira na neke nagrade koje je serija dobila u prvoj sezoni, projekat jednostavno nije zaživeo medju ostalim pretplatnicama na digitalnoj platformi Netflix. Odnosno, nije dovoljno popularan i gledan na platformi da bi ljudi zaduženi za to doneli odluku o novoj sezoni.

Radnja serije Ethos | Bir Baskadir prati grupu jedinstvenih, potpuno različitih likova iz dramatično drugačijih socio-kulturnih sredina. Oni se sastaju u zaista zapanjujućim okolnostima u živahnom i živopisnom gradu Istanbulu – neki slučajno, neki svojom voljom. Uloge u seriji tumače Fatih Artman kao Yasin, Funda Eryigit kao Ruhiye, Defne Kayalar kao Peri, Oyku Karayel kao Meryem. Pored njih tu su i Settar Tanriogen ( kao Ali Sadi Hoca), Tulin Ozen (Gulbin), Bige Onal (Hayrunnisa) i drugi.

Serija pripada žanrovima drame i trilera, a sastoji se od osam epizoda u prvoj sezoni.

Prvoj i kako sada stvari stoje i jedinoj sezoni ove turske internet serije.

NOVO - Birce Akalay čeka premijere njene dve nove serije!

By: Milt-TV Exposed